Για τo Πατητήρι Café Snack Bar

      Το Πατητήρι Café βρίσκεται στην καρδιά του κεντρικού λιμανιού της Αλοννήσου. Δημιουργήθηκε το 2016 με πολύ μεράκι και ιδιαίτερο στυλ από δύο νέα παιδιά, τον Γιώργο και την Έλσα. Το όνομα του Café έχει διπλή σημασία παραπέμποντας αφενός στο ομώνυμο λιμάνι του νησιού και αφετέρου στο πατητήρι που χρησιμοποιείται για την απόσταξη του καφέ από τη μηχανή του καφέ.

      Από τις πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε πλούσια πρωινά διαλέγοντας ποικιλία γεύσεων από καφέ, φυσικούς χυμούς και ροφήματα, καθώς και τσάι και ειδικές γεύσεις milkshake. Μερικές από τις προτάσεις αποτελούν η ιδιαίτερα χορταστική ομελέτα, η βάφλα συνοδευόμενη από παγωτό Δωδώνη, καθώς και οι διάφορες γεύσεις από γλύκες και αλμυρές κρέπες.

      Με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά, ο επισκέπτης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει γευστικές προτάσεις από κρύα πιάτα, snack, club sandwich, καθώς και burger, με πρωταγωνιστή το ομώνυμο Πατητήρι burger που αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για τους καλοφαγάδες.

      Η κουζίνα μας λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ σερβίροντας και παραδοσιακές γεύσεις Αλοννήσου τιμώντας την παράδοση του νησιού. Αλοννησιώτικη τυρόπιτα, φουσκάκια, μεσογειακό με τηγανόψωμο Αλοννήσου και τα πιάτα με τόνο Αλοννήσου αποτελούν γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε.

      Όσο η μέρα περνά και η νύχτα πλησιάζει μπορείτε να χαλαρώσετε με διάφορα ποτά και γευστικά κοκτέιλ.